GoPro Hero 3 sammenlining

GoPro Hero 3Den seneste action kamera model fra GoPro hedder GoPro Hero 3.

Kameraet findes i tre forskellige modeller; alle med forskellige grader af teknologi, funktioner og ikke mindst priser.

Og der er ret stor forskel imellem de tre modeller. Så det er værd at kigge nærmere på hvilken model, der passer bedst til dine behov og pengepung.

De tre modeller er:

Hero 3+ Black Edition er den mest avancerede (og derfor også dyreste), mens Hero 3 White Edition er mere skrabet, hvis du ikke har brug for så mange funktioner og så avanceret teknik.

Fælles for alle tre kameraer er, at de kan optage video og fotos. Og tager du fotos, kan du både tage en række fotos lige efter hinanden eller du kan optage en serie af fotos over længere tid; og derved f.eks. vise en solnedgang på 10 sekunder.

Alle tre kameraer har også indbygget WIFI, så du kan bruge din mobiltelefon eller tablet til at se det, som kameraet vil optage.

Kameraet kommer i et undervandshus, der udover at beskytte det mod slag og snavs, også kan gå helt ned på 40 meter. Så du kan bruge det til alt fra bjergbestigning over vandsport til dykning uden at være bange for, at det tager skade.

Sammenligning

Du kan se en sammenligning imellem de tre kameraer her.

Hero 3+ Black Edition Hero 3+ Silver Edition Hero 3 White Edition
Video op til 4K
Kamera op til 12 MP
WIFI-Remote
Samtidig video og foto
SuperView Mode
Auto Low Light Mode
Protune Mode
Video op til 1080p60
Kamera op til 10MP
Video op til 1080p30
Kamera op til 5MP

 

Der er ikke den helt store forskel imellem Hero 3 White Edition og Hero 3+ Silver Edition; udover nogle tekniske specifikationer

GoPro SuperViewDet er der til gengæld i forhold til Hero 3+ Black Edition.

Udover at kunne optage video i 4K (den nye standard der er fire gange så skarp som det nuværende format), så er der også en række ekstrafunktioner.

Du kan bl.a. optage med det smarte SuperView (der automatisk ændrer 4:3 forholdet til 16:9); og tage både fotos og video samtidig.

Og så er der også flere indbyggede funktioner, der forbedrer dine optagelser i f.eks. dårlig belysning.

Endelig så får du også en WIFI-remote med, der gør det muligt at starte en optagelse eller tage et foto, uden at du behøver at trykke på kameraets udløser.

Hvad skal jeg vælge?

Men hvilket kamera skal du så vælge? Det kommer helt an på hvilke krav, som du sætter i forhold til den pris, som du vil betale.

Fotos i 4kAlle tre kameraer er fede action-kameraer, der kan give dig nogle fede optagelser; hvad enten du er til video eller fotos. Men samtidig er der også ret stor forskel på dem.

Har du ikke så mange penge, så kan du nøjes med Hero 3 White Edition.

Du får dog langt mere, hvis du vælger topmodellen Hero 3+ Black Edition.

Selve teknikken gør, at du er langt mere fremtidssikret med bl.a. 4K video-optagelser. Og så får du også en WIFI-remote med; noget som du vil komme til at sætte pris på, når du skal bruge kameraet i praksis.

Vil du lave super-slow videooptagelser bør du også overveje Black Edition (eller i hvert fald Silver Edition), da du kan optage video med et større antal billeder pr. sekund (og derved sætte hastigheden mere ned efterfølgende).

Så konklusionen må være, at der ikke er nogle af modellerne, der er dårlige; GoPro Hero 3+ Black Edition vinder du på de mange ekstra muligheder og mere avancerede teknologi; også selvom det koster mere end de andre.